promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivágták a Mr. Bean egyik legviccesebb jelenetét, és senki sem vette észre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak kedvence volt ez a jelenet a Mr. Bean-sorozatból, mégis eltávolították.

Mr. Bean figurája először 1990-ben tűnt fel az angol televíziókban, de hamar meghódította az egész világot. Rowan Atkinson karaktere egyik pillanatról a másikra világhírűvé vált, az 5 éven át tartó sorozat után két mozifilmet, egy rajzfilmsorozatot, és több egyéb megjelenést is megélt; még a 2012-es londoni olimpia nyitóünnepségén is részt vett.

A sorozat számtalan emlékezetes jelenettel rendelkezik, amelyeken mindig jókat tudunk derülni. Azonban van egy jelenet, ami kezdetben még a széria része volt, aztán eltávolították.

A Boldog karácsonyt, Mr. Bean! alcímet viselő részben, mikor Bean a főtéren találkozik a barátnőjével, és megveszi az ajándékát, elindul karácsonyfát és pulykát venni. Beáll egy bódéhoz, ahol meg kell tippelni egy méretes pulyka súlyát, és akinek sikerül, megkapja azt. Bean itt is trükkhöz folyamodik, rááll egy mérlegre, és leméri, mennyi a saját súlya és a pulyka súlyának össztömege. Ezt követően egy Casio számológéppel kivonja az összetömegből a saját súlyát, és miután megmondja a helyes választ, az árus kénytelen odaadni neki a pulykát.

Ez a jelenet sokáig még a sorozat, Magyarországon sugárzott verziójában is benne volt, aztán mindenféle magyarázat nélkül eltávolították. Azóta a digitálisan felújított, későbbi megjelenésű DVD-kiadványokon sem szerepel, most már csak a régi kiadványokon, és az interneten tudjuk megtalálni.

Természetesen nem ez az egyetlen jelenet, ami nem található meg mindenhol. Van több olyan különkiadás is, ami nem került bele a sorozatba, és egyes kiadványokra sem került rá. Ezek közül az egyikben Rowan Atkinson újra eljátssza a sorozat egyik legmókásabb részét, amikor az autója tetején, egy fotelben ülve vezetett végig a városon. Ezeket az extra jeleneteket az alábbi videókban nézhetitek meg:

A könyvtár

A buszmegálló

Mr. Bean 25 évvel később újra fotelből vezet

Ha pedig szívesen próbára tennéd, mennyire is ismered Mr. Bean-t, akkor töltsd ki az alábbi kvízt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás