promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megújul az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora - Erre számíthatnak a nézők
Borítókép:  digitalhungary.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Izgalmas változás várható az RTL Klub sikerműsorában, ilyenre még más országokban sem volt példa.

Tavaly decemberben ért véget az RTL Klubon az X-Faktor jubileumi 10. évada, amit a tehetséges fiatal rapper, Alee nyert meg, ráadásul állítólag hatalmas fölénnyel. A műsort elképesztően sokan nézték, így nem volt kérdés a csatorna részéről, hogy ősszel jön a 11. szezon – viszont most kiderült, hogy a készítők egy kicsit megújítják a jól ismert formátumot, hogy még az eddigieknél is jobb élménnyel gazdagodjanak a nézők.

„Fontos leszögezni, hogy továbbra is jöhetnek fiúk, lányok, zenekarok, csapatok bármilyen korosztályból. A változás abban áll, hogy idén már nem az lesz a felállás, hogy egy mentorhoz egy adott kategória kerül, hanem bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez. A mentorok maguk döntik el, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Ez adott esetben könnyebbség lehet a versenyzőknek, a mentorok között pedig izgalmas, akár konfliktusos helyzetet okozhat”

mondta az X-Faktor senior kreatív producere, Verebély Marcell.

Ezek alapján valóban kialakulhatnak majd feszült viták a mentorok között, hiszen innentől kezdve „szabad a gazda” alapon bárki bárkire lecsaphat, ha meglátja benne az ominózus „x-faktort” – ez az újítás pedig kifejezetten magyar fejlesztés, amit a műsor licenctulajdonosa is engedélyezett.

Az egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan mikor indul az X-Faktor 11. évada (de jelentkezni már lehet), illetve kik lesznek a mentorok, de az eddigi visszajelzések alapján a legtöbben mindenképp abban reménykednek, hogy ByeAlex és Gáspár Laci visszatérnek, hiszen a közönség nagyon szereti nézni azt a szórakoztató csipkelődést és dinamikát, ami köztük van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás