promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni mi történt az új Batman film egyik vetítésén – ez még a 3D élménytől is jobb
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mozinézők így tényleg a Denevérember barlangjában érezhették magukat.

A DC-nek már kellett valami nagyot dobbantania a Marvel mellett, így úgy döntöttek, hogy ismét előveszik Batman karakterét. A nézők és a kritikusok se gondolták volna, hogy sikerül új oldaláról megmutatni a hőst, de ez összejött.

A legtöbben a Gotham című sorozathoz hasonlítják a hangulatot, ami sokak szerint abszolút telitalálat.

A Warner Bros. is nyugodtan hátradőlhetett, mert a film a nyitóhétvégén 134 millió dollárt kalapozott össze. Persze a Pókember: Nincs hazaút ennél is nagyobbat robbantott a 260 milliójával.

Azok is megnyugodhattak, akik szerint Robert Pattinson nem lesz jó Batman, bár a rajongók már az előzetesből látták, hogy az Alkonyat egykori sztárja ki fogja hozni magából a maximumot.

Közben különleges élményben lehetett részük azoknak, akik beültek a Texas állambeli Austinban található Cinépolis moziba. Gyakorlatilag tényleg Batman barlangjában érezhették magukat, mert a vetítőterembe beszabadult egy denevér. Legalábbis a sajtó egyről ír, de lehet több is volt.

Az egyik nézőnek videót is sikerült erről készítenie, amikor éppen leállították a vetítést. Sokan úgy voltak vele, hogy ez még a 3D-s élménytől is jobb.

A mozi közben gyanakodott arra is, hogy az egyik néző csínytevése lehetett az egész, mert elég kevés a valószínűsége, hogy pont a Batman film vetítése közben szabadul be egy denevér a terembe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás