promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck erotikus thrillere lesz az év filmje? - Mélyvíz előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Ben Affleck és Ana de Armas főszereplésével készült Mélyvíz előzetese, ami egy igazán izgalmas, feszült, szexuálisan túlfűtött thrillert ígér.

Ben Affleck még 2019 végén forgatta le a Mélyvíz című filmet, amiben egy olyan férjet alakít, aki hagyja a feleségének, hogy megcsalja őt, de gyanúba keveredik, mikor a nő szeretői elkezdenek eltűnni. A szerelmét Ana de Armas alakítja az alkotásban, és annyira jól sikerült eljátszaniuk, hogy egy párt alkotnak, hogy a való életben is összejöttek.

Kifejezetten kellemetlen most a helyzet, ugyanis tavaly januárban szakított Ben Affleck és Ana de Armas, a közös erotikus thrillerük pedig március 18-án kerül bemutatásra, így elég valószínű, hogy a következő pár hétben többször is újra szó lesz a régi kapcsolatukról – ez pedig egyiküknek sem jó, hiszen azóta már mindketten mással vannak együtt.

Az Adrian Lyne (Tisztességtelen ajánlat, Végzetes vonzerő) által rendezett film amúgy kifejezetten jónak tűnik, hiszen már a rövid előzetes alapján is számíthatunk pár csavarra, izgalomra és persze egy kis erotikára – így könnyen lehet, hogy az év egyik legjobbja lesz Ben Affleck és Ana de Armas thrillere.

Itt lehet megnézni a Mélyvíz előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás