promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
34 év után folytatódik a Beetlejuice, a '80-as évek egyik legkülönlegesebb filmje?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a Tim Burton rajongók, ugyanis végre sínen van a Beetlejuice 2, ráadásul Michael Keatonnel.

1988-ban mutatták be a zseniális Tim Burton második mozifilmjét, a Beetlejuice-t, ami egy kifejezetten különleges alkotás lett, hiszen arról szól, hogy két szellem próbálja elüldözni a házukba költözött embereket, de nem sikerül nekik, ezért felbérelnek egy furcsa túlvilági alakot, aki tud nekik segíteni ebben – de természetesen káoszba fullad a dolog.

Michael Keaton fantasztikus volt az őrült Beetlejuice szerepében, Tim Burton pedig már a bemutató után el akarta készíteni a folytatást, de nem jött össze neki. Az utóbbi években felmerült a pletyka, hogy mégis jön a második rész, most pedig úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a szóbeszédek.

Kiderült, hogy Brad Pitt produkciós cége, a Plan B felkarolta a Beetlejuice 2-t, amiben Michael Keaton és Winona Ryder is visszatérnének – állítólag ismét Tim Burton fogja rendezni az alkotást, de ez még nem teljesen biztos.

Egyes források szerint annyira jól halad a projekt, hogy akár már idén nyáron le tudják forgatni a filmet, ha a Warner Bros. is beleegyezik – és miért ne tenné, hiszen Michael Keaton reneszánszát éli, és hamarosan még Batmanként is újra láthatjuk őt a The Flash-ben, ráadásul most is ezerrel pörög a '80-as évek nosztalgiája, a Beetlejuice pedig sokak kedvence, szóval reménykedhetünk a legjobbakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás