promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Victoria Beckham csalódott a fia esküvője miatt?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már csak két hónap van hátra a nagy napjukig, Brooklyn Beckham pedig elárulta, hogy menyasszonyával, Nicola Peltzcel „teljes esküvői előkészítési módban” vannak. De van, aki úgy érzi, mindenből kihagyják…

„Furcsa, mert minél több részlet megvan, annál valóságosabbnak tűnik. Izgatott vagyok. Két hónap múlva férjhez megyek!”

- lelkendezett a menyasszony.

De hamar kiderült, hogy az előkészületek nagy részéből kimarad az örömanya, Victoria Beckham, aki ezt nehezen viseli. Állítólag Nicola milliárdos apjának, Nelson Peltznek a 34 milliárd forintot érő floridai kastélyában tartják majd az esküvőt, ami elszomorította Posht.

„Vic úgy gondolta, sokkal jobban részt vesz a tervezésben, mint eddig, és bár megérti, hogy Brooklyn és Nicola, Los Angelesben él, és ő pedig az Egyesült Királyságban, így nagy a fizikai távolság, nem tehet mást, de úgy érzi, hogy kimaradt sok olyan részletből, amiknek szerves része akart lenni”

- mondta el egy forrás.

Majd érkezett egy újabb csapás, Nicola Peltz egy amerikai tervezőt kért fel a ruhája elkészítésére a távolság miatt, amit szintén nehezen viselt az egykori Spice Girls tag.

„Victoria megértette ugyan, de még jobban megdöbbentette, amikor megtudta, hogy vannak olyan részletek is, amikről nem tudott, például az étlap és a kiszolgálás rendje. Ő és David nem tudtak annyira beleszólni a vendéglistába, amennyit szerettek volna”

- folytatta a forrás.

David Beckham állítólag arra ösztönzi Victoriát, hogy engedje el a sérelmeit, és inkább az örömére összpontosítson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás