promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Széll Tamás David Beckham feleségének a kedvére tudna tenni, Fördős Zé már nem annyira
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Victoria Beckham lehet sikítva menekülne, hogy ha meglátná Fördős Zé tányérján a szénhidrátot.

Félelmetes leírni, de David és Victoria Beckham már 1999 óta házasok. Talán tényleg az a jó házasság titka, hogy nem állnak a másik útjában és mindenki csinálja a dolgát. Azt nehéz megítélni, a hétköznapokban mennyire működik köztük a harmónia, de ha még mindig együtt vannak, akkor olyan hatalmas problémák nem lehetnek.

Pedig bizony mindkettejüknek vannak külön szokásai. Most például a 24.hu akadt rá arra, hogy David Beckham a Table 4 podcastjében a párja furcsa étkezési szokásairól mesél.

„Csak grillezett halat és párolt zöldséget eszik, nagyon ritkán tér el ettől. Talán az egyetlen alkalom, amikor elvett valamit tányéromról, az akkor volt, amikor Harperrel volt várandós. Ez az egyik legcsodálatosabb élmény volt… a kedvenc estéim egyike. Nem tudom már, mit vett el, de azóta sem evett olyat”

- mondta az egykori sztárfocista, aki szerint a felesége tényleg 25 éve halat eszik zöldséggel, és semmi mást. Elég unalmas lehet, nem?

Amikor Victoria Beckham megkívánja a pirítóst, akkor is csak teljes kiőrlésű kenyérre sót szór, és ennyi.

Körülnéztünk interneten, hogy a magyar gasztrozsenik közül ki tudná jól kielégíteni Victoria Beckham igényeit. Hát Fördős Zé biztosan nem, mert ő mindig tesz egy kis szénhidrátot a hal mellé.

Széll Tamás nyerő lehetne David Beckham feleségénél, de hát ő is csinál egy kis tejszínes mártást, ami nem kerülhetne rá a halra. A Michelin-csillagos séf ráadásul vajat is tesz a szószba, amit Victoria Beckham nem fogyaszt.

David Beckham párja 2020-ban túlzásba vitte a halfogyasztást, így higanymérgezéssel szállították kórházba, ahol ki kellett tisztítani a máját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás