promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb döbbenetes intézkedés Oroszország ellen, szinte hihetetlen: már olyan helyeken érkeznek a tiltások, amelyekre tényleg nem gondoltunk volna sosem
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt nagyon nem láttuk jönni.

Hét nappal ezelőtt olyan történt Magyarország szomszédjában, amire korábban kevesen gondoltak volna, végül azonban az orosz inváziós seregek átlépték az ukrán határt. Az elmúlt időszakban az orosz-ukrán háború kirobbanása után sorra jöttek a gazdasági szankciók Oroszország ellen, sokszor olyan helyekről, amelyekre valószínűleg Putyin sem gondol volna kezdetben.

Pédául a legnagyobb amerikai stúdiók is hátat fordítottak Oroszországnak. A WarnerMedia bejelentése után, amely azt mondta ki, hogy az év egyik legjobban várt filmjét, a Batmant egyelőre nem mutatják be Oroszországban, a Sony és a Universal is lemondta a legújabb filmjének a premierjét. Az alkotások premierjének lemondása pedig komoly anyagi veszteség lehet a stúdióknak.

Korábban pedig arról is olvasni lehetett, hogy a Nemzetközi Taekwondo Szövetség zéró toleranciát alkalmazott, és megfosztották Putyint a fekete övétől. Sőt, később a Nemzetközi Cselgáncsszövetség (IJF) is bejelentette, hogy felfüggeszti Vlagyimir Putyin tiszteletbeli elnöki tisztségét és nagyköveti megbízását.

Most pedig a világ egyik legnagyobb, sportjátékokat gyártó cége, az EA döntött úgy számítógépes játékaiból eltávolítja az orosz és fehérorosz csapatokat a 2022-es labdarúgó (FIFA) és jégkorongos (NHL) platformjairól az ukrajnai háború miatt - írja az MTI nyomán a Nemzeti Sport.

A vállalat a Twitteren is közzétette üzenetét, amelyben szolidaritást vállal az ukrán néppel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás