promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan szankciót kapott Oroszország, amire senki sem számított - Ez még csak a kezdet?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Hollywood különleges módszert talált arra, hogy talán jobb belátásra bírja az oroszokat.

Az egész világot megdöbbentette, hogy kitört az orosz-ukrán háború, hiszen félelmetes belegondolni, hogy 2022-ben ilyesmi történhet. Rengetegen kiállnak Ukrajna mellett ezekben a nehéz időkben, mivel jelenleg is ostrom alatt áll a szomszédságunkban lévő ország – sőt, vannak, akik szankciókat vezettek be Oroszország ellen, ugyanis például a legnépszerűbb pornóoldal, a Pornhub letiltotta az oroszokat, így többé nem áll rendelkezésükre az a temérdek pikáns felvétel.

Most a világ egyik legnagyobb vállalata, a Warner Bros. stúdió mögött álló WarnerMedia jelentette be meglepetésszerűen, hogy a háború miatt mégsem mutatja be Oroszországban az év egyik legvártabb alkotását, a Batmant, ami eredetileg március 2-án került volna ott a mozikba – ez pedig tökéletesen bizonyítja, hogy Hollywood is Ukrajna mellett áll, arról nem is beszélve, hogy a Disney is eltörölte a Pirula Panda című Pixar animációs film orosz premierjét.

Ha továbbra is fennáll a háborús helyzet, akkor hasonló sorsa juthat a Legendás állatok: Dumbledore titkai is, ráadásul további stúdiók és médiavállalatok is követhetik a WarnerMedia lépését – ez pedig komoly anyagi veszteséggel járhat, de úgy tűnik, hogy mindenki készenáll erre Hollywoodban, hogy ezzel mutassanak szolidaritást Ukrajna irányába.

Itt található a Magyarországon március 3-án bemutatásra kerülő Batman előzetese, alatta pedig a kritikánk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás