promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az Amerikai pite hősszerelmes szívtiprójának csúcsbombázó felesége - videó
Borítókép:  ©Universal Pictures movie/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végül nem Vicky lett élete párja.

1999-ben jött ki a világ egyik legjobb coming-of-age filmje, az Amerikai pite, amelyen azóta is generációk nőnek fel, többek között azt is megtanulva, hogy mit jelent a milf kifejezés. A film hatalmas siker volt, még három hivatalos folytatása, és több kánonon kívüli részt is megélt. Legutóbb 2012-ben találkozhattunk hőseinkkel a tizenötéves osztálytalálkozón, és a filmben már a legelején is közös párt alkotó Kevin Myers és Vicky Lautham ismétcsak egymásra talált kicsit.

Vickyt Tara Reid alakította, aki a film után is kapott rengeteg megkeresést, így vele egyéb alkotásokban is találkozhattunk, ám filmbeli párját, a hősszerelmes, romantikus Kevint, akit Thomas Ian Nicholas alakított már kevesebb nagyobb filmben láthattuk az elkövetkező években.

De vajon mi lett vele?

Thomas Ian Nicholas maradt a filmes szakmában, 2015-ben például ő alakította Walt Disneyt a nagy mesterről készült Walt Befrora Mickey életrajzi drámában. 2021-ben pedig Mickey Rourke-kal szerepelt együtt az Adverse című filmben.

Az évek alatt filmrendezőként, producerként és forgatókönyvíróként is kipróbálta magát, illetve zenekart is alapított, a The T.I.N.men elnevezésű zenekarával többek között az Amerikai pite: A találkozó című film egyes zenéinek felvételében is részt vettek.

A színész 2007-ben vette feleségül Colette Marinot, aki híres DJ az Egyesült Államokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás