promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az Amerikai pite csajozógép hősének bombázó felesége - képeken Stifler és kedvese
Borítókép:  ©Universal/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Steven Stifler megházasodott.

Valószínűleg még mindig mindenki emlékszik a kilencvenes évek végének egyik legnagyobb dobására, a tinivígjáték-zsáner ikonikus alkotására, amely nemcsak, hogy megújította a műfajt, de örök érvényű bölcsességekkel ki is tágította annak határait.

Az Amerikai pite első része 1999-ben került a mozikba, majd még három további kanonizált alkotás jelent meg, a legutolsó 2012-ben A találkozó címmel. Emellett három spin-off is érkezett, amelyek főleg a nagyszájú Stifler rokoni körébe tartozó szereplőkkel operálnak. Persze van még egy fontos összekötő kapocs, ez pedig Jim faterja, aki rendszeresen feltűnik a nem kanonizált részekben is.

Seann William Scott volt az Amerikai pite-filmek egyik legnépszerűbb karaktere, aki stílusával megtestesített minden olyan vagányságot, bunkóságot, kedvességet és csupaszívűséget, amelynek keverékéből kijön azaz ember, akik mindig is szerettünk volna lenni titkon. De legalábbis imádunk ilyen embereket nézni, ahogy táncolnak a világ folyásával.

Scott az Amerikai pite-filmek után és közben több nagysikerű moziban is szerepelt, mint a Hé, haver, hol a kocsim?, Az Amazonas kince, A Hazárd megye lordjai, az Evolúció, vagy az Anyámon a tanárom című vígjátékokban.

Manapság a Welcome to Flatch című sorozatban láthatjuk őt, amint éppen egy papot alakít.

A színész nagyon keveset beszél a magánéletéről, bár korábban egy hosszabb interjúban elárulta, hogy egyáltalán nem hasonílt a való életben a csajozógép és bulihuligán Stiflerhez, hiszen mindig is visszahúzódó figura volt. 2019-ben összekötötte az életét Olivia Korenberg-gel. A lányról Scott nagyon kevés dolgot árult el, annyit lehet tudni, hogy belsőépítészettel foglalkozik.

Még az esküvőjük is titokban volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás