promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford egy igazi hős - Megmentette egy kollégája életét?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Harrison Ford nem csak eljátszani tudja a hőst, hanem valóban az.

Mintha el lenne átkozva az Indiana Jones forgatása, sorra történnek a balesetek a stábtagokkal. A 79 éves színész egy kollégája segítségére sietett, amikor az rosszul lett és összeesett.

 „Harrison néhány méterrel arrébb állt, és orvosért kiáltott. Óriási pánik volt. A helyszíni elsősegélynyújtó szívmasszázst végzett, amíg a légi mentők és a mentők kiérkezésére vártak”

– mondta egy forrás.

A stábtagnak a hírek szerint szívrohama volt, de a producerek eddig nem nyilatkoztak az esettel kapcsolatban, és Harrison Ford sem beszélt az ügyről.

A kalandfilm forgatásából már csupán csak pár nap hátra, de több tragédia is történt a munkálatok alatt. Az 54 éves Nic Cupac a film helyszínén halt meg tavaly Marokkóban, szívroham gyanúja miatt. A kameramant a szállodai szobájában találták meg.

A júniusi kelet-londoni forgatás során a környékben élők panaszkodtak, hogy az utcák lezárása „élő pokollá” teszi az életüket, de a koronavírus is problémát okozott a filmnek.

Három hónapra pedig szintén júniusban le kellett állni az ötödik Indiana Jones gyártásával, miután Harrison Ford súlyos vállsérülést szenvedett. Csak októberben térhetett vissza az olaszországi forgatásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás