promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Simpson család előre látta az orosz-ukrán háborút?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozatban már nem egyszer fordult elő, hogy olyat vetítettek le, ami később tényleg megtörtént.

Számos olyan nagy világméretű eseményt jósolt előre a Simpson család sorozat, amelyek aztán hátborzongató élményt nyújtottak az utókor számára. Ilyen például az a jelenet, amikor Donald Trump elnök 2015-ben egy mozgólépcsőn vonult be, ami szinte egy az egyben ugyanúgy lett ábrázolva a rajzfilmsorozatban, csakhogy tíz évvel az esemény előtt!

Most pedig egy Ukrajnában készült fénykép és egy évekkel ezelőtt bemutatott Simpson család rész között találtak rémisztő hasonlóságot. Csütörtökön rögzített egy ukrán biztonsági kamera egy Tavrijszk felé tartó tankot, amelyen egy szovjet zászló lobogott. Habár a Szovjetunió már nem létezik, de az orosz hadsereg jelenleg is megszállást hajt végre az országban.

A fotó nagy egybevágást mutat az 1998-ban levetített Simpson-jelenettel, amelyben az orosz ENSZ-nagykövet látható.

Az epizódban a karakter megnyom egy gombot, amelytől Oroszország táblája átfordul az egykori szovjetuniós jelképre. Egy felvonulásnak lehetünk tanúi, ahol tankok sorakoznak fel karneváli játékok alá bújtatva megszállják újra Berlint. Lenin pedig feltámad a mauzóleumából, hogy a kapitalizmus ellen küzdjön. 

Persze, a hasonlóságot nem kell véresen komolyan venni, hiszen ez csak egy teória, de elgondolkodtató a felvetés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás