promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Simán leül bugyiban és melltartóban zongorázni az izgató orosz-amerikai művésznő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elnökként Donald Trump is körülrajongta, még a botrányt is vállalta érte.

A taskenti (vagyis üzbég) születésű Lola Astanova egy orosz-amerikai állampolgárságú zongoraművész. A hölgy idén tölti be a 40-et, és nemcsak csodálatosan játszik, hanem észveszejtően gyönyörű is.

Erre még azzal is rájátszik, hogy a közösségi oldalain néha simán bugyira és melltartóra vetkőzik, ha leül a hangszeréhez. A zeneszerzőként is tevékenykedő Lola már 8 évesen koncertezni kezdett, tehát igazi őstehetségnek számít.

Szólóban és zenekarral is bejárta a fél világot, így nem csoda, hogy az évtizedek alatt nemcsak híres és elismert művésszé, hanem befolyásos közéleti személyiséggé is vált. Az előadásait azért is látogatják szívesen, mert Lola nem a konzervatív öltözködés híve, nála a magassarkú cipő és a miniszoknya is belefér a fellépő ruhatárba.

Nem csoda, hogy amerikai elnökként Donald Trump is rárepült, aki elsősorban persze a hölgy művészetéért rajong, de azért jólesett számára a szemét is legeltetnie rajta. 2018-ban Lola játszhatta el a nemzeti himnuszt a Fehér Ház július 4-i ünnepségén.

Hivatalosan nem az elnöki hivatal hívta meg őt a nagy érdeklődéssel kísért rendezvényre, hanem a Hallmark csatorna, amely a koncertet közvetítette. Ennek kapcsán az amerikai sajtó epésen ki is emelte, hogy a rengeteg hazai zongoraművész közül éppen egy orosz származású, zömmel orosz rajongótáborral rendelkezőt kellett meghívniuk az USA legnagyobb ünnepére.

„Lola nem politikus, partizán, aktivista vagy lobbista, és nem is akar egyik sem lenni. Ő egy zenész, aki ugyan számos híres, gazdag és befolyásos személynek, szervezetnek játszott már, de a fellépéseken túl nincs kapcsolatban velük”

– mosdatta akkor Trump közeli köre a mutatós nőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás