promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi hipnotikus videóban villantott óriási dekoltázst, erre nincsenek szavak!
Borítókép:  youtube.com/Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi egyszerre hódít és hipnotizál az új táncos videójával, ami természetesen nagyon dögös lett.

Az ország egyik legismertebb, legszexibb énekesnője Opitz Barbi, akiben minden megvan ahhoz, hogy igazi popikon legyen: tehetséges, karakteres és elképesztően csábító. Jelenleg is több mint 285 ezer követő várja Instagramon a híresség legújabb villantását, ő pedig szerencsére sosem hagyja cserben a hódolóit, hiszen most is egy figyelemfelkeltő videóval kedveskedett nekik.

Opitz Barbi aprócska, mélyen kivágott felsőben táncikál ráérősen, miközben a buja mozdulatait egy ritmusos, hangulatos zene kíséri – a végeredmény pedig több, mint izgató, hiszen az énekesnő csak úgy ontja magából a vonzerőt, aminek egyszerűen lehetetlenség ellenállni, így jobb, ha csak átadjuk magunkat az érzésnek, és behódolunk neki.

Már-már felér egy hipnózissal Opitz Barbi lent látható videója, ami eddig több ezer embert varázsolt el szinte pillanatok alatt – ezen pedig nem érdemes csodálkozni, mivel valóban ő jelenleg az ország egyik legforróbb előadója, aki mindig tudja, hogy mivel képes az ujja köré csavarni a közönséget:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás