promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Annát is mélységesen elkeseríti az orosz-ukrán háború: „Nekem ez most túl közeli”
Borítókép:  youtube.com/Ábrahám Róbert Vlog (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna sem bírta szó nélkül hagyni a szomszédban zajló orosz-ukrán háborút.

Sokan komoly előítéletekkel vannak Kelemen Annával szemben, hiszen a megjelenése és a múltja miatt egyesek egyszerűnek, kifejezetten butának tartják őt, pedig ez minden bizonnyal nem így van. Annácska már többször is bizonyította, hogy nagyon különlegesen gondolkodik, és határozott véleménnyel van a világ dolgairól – bár sokszor pont, hogy emiatt keveredett balhékba, mivel nem mindenki ért vele egyet.

Kelemen Anna most az orosz-ukrán háborúról osztotta meg az őszinte véleményét a közösségi oldalán, közben pedig egy tőle egészen szokatlan, visszafogott, enyhén mosolygós képet is mellékelt magáról.

„Megpróbálok mosolyogni…. megdöbbentő és sokkoló ami most történik. Tudtam,hogy a világ nem egy biztonságos hely és borzasztó és állandó zavargások közt szenvednek emberek a Közel-keleten úgy látszik ilyen az emberi természet,nekem ez most túl közeli”

– írta Kelemen Anna.

Úgy tűnik, hogy a hírességet is mélyen érinti a szomszéd országban lévő konfliktus, hiszen őt is elszomorítja ez a valóban keserves helyzet, amire még egyelőre nem találtak megoldást – de reméljük, hogy nem tart már sokáig.

Kelemen Anna később ismét nyilatkozott, és azt is elárulta, hogy szerinte mi lesz a háború végkimenetele:

„Szerintem nagyon hamar vége lesz ennek az orosz-ukrán háborúnak az én tippem,hogy Ukrajnában létre jön egy bábkormány. Én mindig mondtam:»szeretkezz ne háborúzz!«”

Itt lehet megnézni Kelemen Anna posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás