promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott: felfedték Meghan Markle legnagyobb titkát, amit mindig is tudni szerettél volna
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez is kitutódott.

A brti királyi család viselt dolgairól hosszú évtiezde írnak az újságok napi rendszerességgel, de a nagy áttörés, amikor sokkal jobban kezdtek elbulvárosodni a család életéről írt cikkek, az valószínűleg Diana és Károly herceg viharos válásához kapcsolódnak, illetve később az imádott Diana tragikus halálához.

Harry és Vilmos hercegek azóta is a média és a világ érdeklődésének fókuszában élik életüket, az utóbbi időben pedig főleg Meghan Markle és Harry herceg angolos távozása után a család életéből irányult még jobban a figyelem a család titkaira.

Az elmúlt időszakban pedig már II. Erzsébet trónjának sorsa, az öröklődés is egyre jobban érdekli az olvasókat. Nemrégiben őfelsége hangot adott annak is, hogy halála után Károly herceg örökölheti a trónt.

De mi lesz Meghan Markel és Harry herceg szabadságharcának végső kimenetele?

Meghan testvére szerint a pár a szakítás, válás szélén táncol, miközben nagyon jól egyensúlyoznak a nyilvánosság berkeiben. Thomas szerint Meghan el akarja majd hagyni a herceget.

Ám a rengeteg intrika mellett Meghan Markle hétköznapjai is nagyon jól eladható témáknak bizonyulnak, most a Hello Magazine derítette ki, hogy milyen diétás étrenddel tartja csúcsformában magát Meghan. A lap információi szerint Meghan nem hagyja ki a reggelit, általában tápláló ételekkel kezdi a napot, mint például mandula- vagy szójatejes zab, banán, illetve forró, citromos vizet iszik mellé.

Ebédre gluténmentes ételek következnek, ám a sült csirkét és a tengeri finomságokat is kedveli a nap közepén. Délután kerüli már a koffeint, helyette energianövelő turmixot iszik, főleg gyümölcsös smoothiekat, így is enyhítve a nassolás utáni vágyát.

Meghan Markle a mértékletességet fontos erénynek tartja.

Érdekelnek még érdekességek a királyi ház tájáról?

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás