promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk ismét becsajozott: csak nem Britney Spears az új nője?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ egyik leggazdagabb emberét meglepő társaságban fotózták le a paparazzók.

A különc dollármilliárdos Elon Musk 2018 májusában árulta el, hogy a kanadai énekes-zeneszerző Grimes-szal jár. Kereken két évvel később megszületett a kisfiuk, akit a döbbenetes X Æ A-Xii névre kereszteltek.

A Marsot meghódítani kívánó, 50 éves Musk sohasem tolta előtérbe a magánéletét a sajtóban, azt viszont már tavaly szeptemberben elhintette, hogy elváltak útjaik a nála 17 évvel fiatalabb Grimes-szal, decemberben pedig már szinglinek nevezte magát a Time magazinnal készült interjúban.

Az egyedüllét nem tartott sokáig, mert a napokban az ausztrál Natasha Bassett oldalán látták a férfit. Az ausztrál színésznő 27 esztendős, és a legtöbb néző számára onnan lehet ismerős, hogy 5 évvel ezelőtt ő játszotta Britney Spearst az énekesnőről és egykori tinibálványról szóló életrajzi filmben (Britney Spears most és mindörökké).

Maszkírozás nélkül egyébként Natasha nem különösebben hasonlít a manapság inkább a botrányaival feltűnést keltő Britney-re, így ha valaki összetéveszti őket, az csak a véletlen műve lehet.

Fotó: Profimedia

Az ausztrál csillagocska – elmondása szerint – Musk eszébe, nem pedig a nagyjából 220 milliárd dolláros vagyonába szeretett bele. A lesifotósok nemrég Los Angelesben kapták őket lencsevégre, amint a mérnök-üzletember magángépéből szálltak ki.

„Natasha egy ideje már tényleg Elonnal találkozgat. Először csak barátok voltak, majd a Grimes-szal való szakítás után vált romantikussá a kapcsolatuk”

– árulta el a színésznő egyik közeli ismerőse. A hölgynek biztosan sokat segít majd a karrierépítésben a milliárdossal való viszony, bár Natasha ettől függetlenül is egyre jobb szerepeket kap. Az Elvis Presley-ről szóló új életrajzi filmben például ő alakítja a rock and roll királyának első barátnőjét, Dixie Locke-ot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás