promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a filmes csókok majdnem nem történtek meg - Szerencsére azért nem minden a forgatókönyv
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előfordul, hogy a színész sokkal jobban érzi, hogy a karaktere mit cselekedne egy szituációban, mint a forgatókönyvíró, vagy akár a rendező. Ezekből szoktak lenni az improvizációk, olykor akár egy csókjelenetben is.

Luke és Leia

A Star Wars: Az utolsó Jedikben van egy nagyon megindító jelenet a testvérek között. Ekkor Luke homlokon csókolja Leiát, és úgy lép ki a harcmezőre. Mark Hamill magától döntött a lépés mellett, és milyen jól tette. Elképesztően megható gesztus volt, Hamill búcsúja a karakterétől és a testvérétől is egyben. Akkor pedig még nem tudhatta, de Carrie Fisherrel is ekkor dolgozott utoljára, sajnos, a színésznő már nem élte meg a film bemutatóját.

Ross Doktor és Carol nővér

A Vészhelyzet sorozat még a kilencvenes években futott, amikor is szerepelt benne Dr. Dough Ross, vagyis George Clooney, és Carol Hathaway nővér, akit Juliana Margulies alakított. A rajongók imádták a kémiát a két karakter között, de folyton csak várniuk kellett, hogy történjen köztük valami. George Clooney döntött először úgy, hogy távozik, aztán Juliana Margulies is ki akart lépni, végül csakis ezért döntöttek úgy a készítők, hogy akkor legyen olyan vége a kapcsolatuknak, amit a rajongók szeretnének.

Michael és Oscar

Az Office sorozat biztosan ismerős neked is. Miután Oscar felfedi, hogy meleg, Michael mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy ő a lehető legelfogadóbb és egyáltalán nem homofób. Végül úgy dönt, hogy ezt legjobban egy csókkal tudja bizonyítani, ami elképesztően vicces lett. Oscar Nuñez elismerte, hogy a jelenetben eredetileg a szereplők ölelkeztek, de Steve Carell az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy belevág a csókba.

Lorelai és Luke

A Szívek szállodájában mindenki nagyon drukkolt Lorelai és Luke párosának, akik éveken át kerülgették egymást, és nagyon nehezen akartak végre összejönni. Négy évadot kellett várni a csókra, és akkor is Scott Pattersonnak köszönhetjük, hogy megtörtént, aki a karjaiba vette Lauren Grahamet és megcsókolta végre.

Owen és Claire

A Jurassic World filmben sem volt megírva Owen Grady, akit Chris Pratt alakít, valamint Claire Dearing, vagyis Bryce Dallas Howard legromantikusabb jelenete. A forgatás utolsó napján a film rendezője félrehívta Prattet, és azt javasolta, hogy a két szereplő csókolózzon, annak ellenére, hogy ez nem szerepelt a forgatókönyvben. Hogy valódi választ kapjon, nem szólt Howardnak erről az ötletről, így a reakciója abszolút természetes.

Stiles és Lydia

Talán ismerős neked a Teen wolf: Farkasbőrben sorozat, ami megalapozta Dylan O’Brien karrierjét. Stiles az első perctől kezdve rajongott Lydiáért, de az ő kapcsolatuk is csak nagyon nehezen akart kiteljesedni. Az egyik jelentben Stiles hirtelen arcon csókolja Lydiát egy okos ötletéért, amin lány meglepődik, majd eléggé álmodozó fejet vág. Végül a pozitív fogadtatása vette rá a készítőket, hogy belevágjanak kettejük kapcsolatába.

Yara és Ellaria

A Trónok harca két színésznője folyamatosan flörtölt egymással a sorozatban, de a csókjuk nem volt benne a forgatókönyvben. Ők maguk improvizálták, és a készítőknek annyira tetszett, hogy végül bele is került a végső verzióba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás