promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney első filmszerepe egy vérgagyi horrorfilmben volt, gyilkos paradicsomokkal háborúzott - mutatjuk is a 33 évvel ezelőtti felvételeket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem éppen előnyös frizurát viselt a későbbi világsztár.

George Clooney ma a világ egyik legismertebb színésze, több százezer magyar kedvence, aki olyan világsikerű filmekhez adta a nevét, mint az Ocean-filmek vagy az Alkonyadtól pirkadatig, de ő volt a Vészhelyzet Ross dokija is. Egyszer eljátszotta Batman szerepét is,

illetve ő volt Wes Andreson zseniális műalkotásában, A fantasztikus Róka úr című filmben Róka úr hangja is.

Magyarországon kevésbé ismert alkotás a Sziriána, amelyért többek között Oscar-díjat is kapott a színész.

És George Clooney játszott olyan, jobbára feledésbe merült (szinte zseniális) alkotásban, mint John D. Bello szatirisztikus horrorfilmje, az abszolút zs-kategóriás paradicsom-hentelős filmszéria második részében is.

Ráadásul ez a szerep George Clooney életének egyik legmeghatározóbb pillanata, ugyanis A gyilkos paradicsomok visszatérése! című filmben mutatkozott be először a filmvásznon. Mindennek pedig már 33 éve.

George Clooney ebben a filmművészeti csodában Matt Stevens szerepében tűnik fel. A film sztorija pedig pofonegyszerű, 10 évvel a paradicsomok inváziója óta Amerikában betiltották a zöldséget, olyannyira tiltólistára került, hogy még a nevüket sem szabad kiejteni.

Egy őrült tudós azonban újra támadásba lendíti a gyilkos paradicsomokat, a világ újra végóráit éli, de egy kis csapat megpróbálja újra felvenni a harcot a zöldségekkel.

A csapat egyik tagja Clooney.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás