promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gerard Butler összefog a John Wick készítőjével, hogy hozzon nekünk egy tökös akciófilmet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek az akciófilmek rajongói, ugyanis Gerard Butler nem akármilyen projekten dolgozik a John Wick írójával.

Gerard Butler korunk egyik legismertebb akcióhőse, aki olyan alkotásokban bizonyította keménységét, mint például a 300, Támadás a Fehér Ház ellen, Gengszterzsaruk vagy a Spíler. A karcos hangú színész most egy igazán nagy dobásra készül, ugyanis szerepet vállalt egy olyan filmben, ami már most hatalmas sikerre van ítélve, hiszen igazi nagyágyúk állnak mögötte.

Gerard Butler lesz a főszereplője a Just Watch Me című akciófilmnek, ami a Dexter nevezetű zseniális sorozatgyilkosos széria kitalálójának, Jeff Lindsay-nek az azonos címmel rendelkező könyve alapján készül – ráadásul az a Derek Kolstad írja a forgatókönyvét, akinek a John Wick-filmeket, illetve a tavaly bemutatott Senkit is köszönhetjük, szóval minden adott, hogy egy igazán remek alkotást kapjunk.

A Just Watch Me egy Riley Wolfe nevű, Robin Hood-szerű emberről szól, aki kizárólag az extra gazdag emberektől lop. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor kerül bemutatásra a film, de az biztos, hogy máris rengetegen várják, hiszen elég erős kombinációnak tűnik Gerard Butler, Derek Kolstad és Jeff Lindsay triója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás