promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási örömhírt kaptak a Sonic rajongók - Erre senki se számított!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan mozikba kerül a Sonic, a sündisznó folytatása Jim Carrey-vel, de nem csak emiatt örülhetnek a rajongók.

2020-ban az év meglepetéssikere volt a népszerű Sega játékokon alapuló Sonic, a sündisznó című félig animációs, félig élőszereplős film, amiben megismerhettük a villámgyors, kék Sonicot, illetve a mókás főellenségét, a Jim Carrey által alakított Dr. Robotnikot. Nem csoda, hogy a stúdió egyből bejelentette, hogy jön a második rész, amire már nem is kell sokat várnunk, hiszen mindössze néhány hét választ el minket a bemutatótól.

A rajongók már nagyon izgatottak, hogy milyen lesz Sonic, a sündisznó második kalandja, most pedig van számukra egyből két hatalmas örömhírünk is:

a stúdió annyira bízik a folytatás sikerében, hogy máris hivatalosan berendelte a harmadik részt, ráadásul jövőre érkezik a szériából ismert Knuckles külön sorozata is a Paramount+ nevű streamingplatformra.

Úgy tűnik, hogy tovább bővül a Sonic univerzum, már csak az a kérdés, hogy Jim Carrey is visszatér-e a harmadik részre, hiszen ő volt az első film sztárja, aki egyenesen lubickolt a szerepében, és öröm volt nézni, hogy ismét úgy hülyéskedik, mint régen.

Itt lehet megnézni az április 7-én érkező Sonic, a sündisznó 2 magyar előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás