promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni lebuktatta magát - Tényleg végig ő volt a háttérben?
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni különleges videóban fedte fel magát, megoldódott a rejtély.

Sokak szerint Tolvai Reni az ország egyik legjobb énekesnője, akinél teljesül a három alapfeltétel ahhoz, hogy igazi sztár legyen belőle: tehetséges, gyönyörű és karakteres. Rengetegen kedvelik őt és a remek hangját, hiszen még a csillagokat is képes leénekelni az égről, ha úgy tartja a kedve, most pedig pont a népszerűségének köszönheti, hogy kénytelen volt hamar lebuktatnia magát.

Az egyik magazin nemrég Ariana Grandét rakta a címlapjára, ennek örömére pedig egy érdekes kis játékkal készült az olvasóknak, hiszen ki kellett találniuk, hogy ki adja elő az újság mögött a világsztár egyik slágerét – nem csoda, hogy a közönség túlnyomó többsége egyből rájött, hogy Tolvai Reniről van szó, így muszáj volt felfednie magát.

Tolvai Reni előadása szokás szerint nagyon jó volt, hiszen ismét meg tudta csillogtatni a tehetségét anélkül, hogy bárki is belenyúlt volna digitálisan az énekhangjába – rengeteg más énekesnővel ellentétben.

Itt lehet megnézni a videót, amiben a Tolvai Reni felfedi magát, miután elénekelt egy részletet Ariana Grande egyik dalából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás