promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan fog történni az idei Oscar-gálán, amire még soha nem volt példa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjátadó közel évszázados történelme során még egyszer sem történt hasonló, mint ami az idei gálán lesz.

Korábban az a hír járta, hogy a Marvel Filmes Univerzumhoz tartozó Pókember-filmek főszereplője, Tom Holland lehet a 94. Oscar-gála házigazdája, miután a fiatal színész finoman jelezte, hogy szívesen vezetné a díjátadót.

Az Amerikai Filmakadémia kedden jelentette be, hogy kik lesznek az idei gála házigazdái, de Tom Holland neve nem szerepel a listán. Idén három komikus színésznő, Regina Hall, Amy Schumer, és Wanda Sykes lehet az est háziasszonya, akik mind először lépnek fel ilyen szerepben.

„Felkértünk hármat a legdinamikusabb és legviccesebb nők közül, akik a humor nagyon különböző stílusait képviselik. Tudom, hogy Regina, Amy és Wanda jó kedve át fog ragadni a közönségünkre is. Sok a meglepetésünk! Váratlan dolgok várhatók"

- idézte a Filmakadémia közleménye a gála producerét, Will Packert.

Regina Hall számos sorozatszerep mellett olyan filmekben játszott, mint A gyűlölet, amit adtál vagy a Csajtúra, és a színészek közül az első afroamerikaiként nyerte el a New York-i Filmkritikusok Körének díját. Amy Schumer Emmy- és Peabody-díjas humorista, színész, forgatókönyvíró, producer és rendező. Olyan filmek főszerepét játszotta, mint a Kész katasztrófa vagy a Túl szexi lány. Wanda Sykes Emmy-díjas forgatókönyvíró, színész, humorista, a NászszezOn és a Jexi - Túl okos telefon című filmek sztárja.

Az idei Oscar-gálán egy új kategória is bemutatkozik: a rajongók hétfő óta a Twitteren szavazhatnak kedvenc 2021-es fimjükre úgy, hogy egy bejegyzésben megírják a címét, utána pedig az OscarsFanFavorite és a Sweepstakes kifejezéseket.

Fontos kiemelni, hogy bármely tavalyi filmre szavazhatunk, még olyanra is, amely egyetlen jelölést sem kapott. Egy nap alatt akár hússzor is lehet szavazni, és a testület honlapja is várja a voksokat március 3-áig. Meg is éri szavazni, hiszen három szerencsés Twitter-voksoló személyes meghívót kap a 2023-as Oscar-gálára, ahol átadhatják a díjak egyikét.

A 94. Oscar-díjátadó gálát március 27-én, vasárnap rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás