promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 elhallgattat mindenkit, aki rosszat szól az Exatlonról - Hunique akcióba lendült
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hunique legújabb videójában kitálalt arról, hogy a TV2 hogyan némítja el azokat az embereket vagy YouTube-csatornákat, akik rossz véleményt fogalmaznak meg az Exatlon Hungary-ről.

Az Exatlon Hungary korábbi évadánál már beszámoltunk róla, hogy a TV2 többször is töröltette Hunique YouTube-csatornáját, aki érdekes, humoros, és gyakran leleplező videóival szórakoztatja a műsor kedvelőit. A csatorna szerzői jogok megsértése miatt folyamatosan letiltatta a videóit, aminek az lett a következménye, hogy a YouTube törölte a csatornát.

Ez a történet azon része, amit kívülállóként bárki láthat, de Hunique a Promotions.hu-nak egy exkluzív interjúban elmondta, mi is történt valójában közte és a TV2-vel való csatározása során.

Hunique azóta is folytatja áldásos tevékenységét, és hétről-hétre borsot tör a TV2 orra alá. Nemrég az All Star-évaddal kapcsolatban készített egy leleplező videót, amiben rávilágított arra, hogy a csatorna hogyan nézi hülyének az Exatlon nézőit.

Természetesen a csatorna ezt a videót is töröltette, de ez csak a jéghegy csúcsa volt. Mint kiderült, a TV2 nemcsak a videóit, és a csatornáját, de a kommentjeit is eltüntette, Hunique ugyanis többször is hozzászólt a műsor Instagram-oldalán található bejegyzésekhez.

A videós elmondása szerint a TV2 mindenkit elhallgattat, aki nem szépet és jót ír az Exatlon Hungary-ről. Hunique legújabb videójában összefoglalta az elmúlt hetek eseményeit, hogy bizonyítsa, hogy a TV2 milyen eszközökkel próbálja elnémítani az elégedetlen nézőket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás