promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: a TV2 megint hülyének nézi a nézőket, közben hülyét csinálnak magukból is
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy videó, ami bizonyítja, hogy az Exatlon még mindig egy óriási baromság és manipuláció.

A Promotions.hu-nál többször is hivatkoztunk Hunique videóira. Ő az, aki évek óta foglalkozik az Exatlon Hungary-vel, és őszinte videóival nemcsak rámutat a műsor baromságaira, de szellemes és szórakoztató humorával páros lábbal áll bele a TV2 produkciójába. Érthető hát, hogy a csatorna miért nyírta ki korábban kétszer is a YouTube-csatornáját. Erről Hunique korábban exkluzív interjút adott a Promotions.hu-nak, amiben elmondta, hogy a csatorna miért töröltette a csatornáját az Exatlon 3. évada során. (Az interjút az alábbi cikkben olvashatjátok.)

Hunique természetesen az All Star-t sem hagyja ki, és milyen jól tette, ugyanis a "legjobbak" viadala bizony jóval több marhaságot és manipulációt tartalmaz, mint az összes eddigi évad együttvéve. Elég csak az előző hétre gondolni, amiről maga Hunique is készített egy zseniális összeállítást. De még mielőtt megnéznénk az összefoglalóját, vegyük sorra, mi is történt az Exatlon előző hetében.

Volt egy selejtező, amely során kiderült, mely Bajnokok és Kihívók fognak megküzdeni a mexikói csapattal. A magyar "válogatott" mind a 10 tagja végül védettséget kapott egész hétre.

Gréti viszont lebetegedett, emiatt nem tudott a nemzetközi mérkőzésen részt venni, ehhez képest másnap, az Élmény játékon már épen és egészségesen, vigyorogva futott a Kihívókkal. Az élményen viszont már nem volt ott.

Később a szerkesztők rájöttek, hogy hülyeség volt 10 védettséget kiosztani, mert így a fiúk párbajhetében nem maradt senki, aki az egyetlen pájbajra küldhető férfi játékos, Ungi ellen futhatott volna. Ezért aztán úgy határoztak, hogy ismét a lányok fognak párbajozni. Igen ám, de azzal megint csak senki sem számolt a nagyokosok stábjában, hogy Pap Dorci egyetlen lehetséges ellenfele, Besenyei Boginak a legjobb lesz a statisztikája.

Jött tehát az újabb remek ötlet: behoztak egy tartalékost Derzsi Viki személyében, aki azzal a feltétellel maradhatott volna bent az All Star-ban, ha legyőzi saját barátnőjét. Ez persze nem jött össze, Vikinek tehát kemény egy nap után véget is ért az All Star-évad.

Ezek után pedig nézzétek meg Hunique összeállítását erről a csodálatos hétről, amiben Hunique arról is lerántja a leplet, hogy a forgató stáb milyen sorrendben vette fel a heti eseményeket.

FRISSÍTÉS: A TV2 Csoport újfent töröltette Hunique YouTube-csatornáját, így az említett videó is elveszett. De a Facebook-on még mindig elérhető, kattintsatok IDE a megtekintéshez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás