promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért nincs közös fotója Kulcsár Edinának és G.w.M-nek? Kulcsár Edina most elmondta az igazságot
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a válasz.

Az elmúlt hetekben az egész médiát, de főleg annak is a bulvárszekcióját temetizálta az álompár, Kulcsár Edina és Csuti szakítása, majd az, hogy Kulcsár Edina egy fotó kíséretében nem sokkal rá bemutatta már új szerelmét is, aki G.w.M, a híres magyar rapper.

Azóta Csuti és Edina is rengeteg újdonságot oszt meg a rajongóival és a követőivel azzal kapcsolatban, hogy mi lesz majd ezek után. Csuti például nemrégiben arról beszélt, hoyg a munkába és az edzésekbe menekül, de elmondta többek között azt is, hogy milyen anyának gondolja Kulcsár Edinát.

Korábban Csuti nyilatkozott még Palik Lászlónak is egy futás közbeni interjú keretében. Ez talán a leghosszabb beszélgetés, amely Csutival készült az elmúlt időszakban.

Majd sok újság még jósokat is megszólaltatott arra vonatkozóan, hogy mi lesz a jövője Edina új kapcsolatának.

Sokan pedig azóta is rengeteg kérdést tesznek fel Csutinak és Kulcsár Edinának is. Egy elgutóbbi kérdezz-felelek során Edinától azt kérdezték meg, hogy miért nincs közös fotója G.w.M-mel, amire az énekesnő a következő választ adta:

"Szerintem ezzel még várunk, de tényleg nem tudom. Már most van jó pár fotónk, bár ezek soha nem posztolás miatt készülnek. Én szeretném megvárni, amíg lenyugszanak a kedélyek. Aztán nem tudom, hogy ő mit gondol erről. Ő bevállalósabb"

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás