promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata szakításra van ítélve? Megnéztük mit hozhat számukra a jövő
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és a rapper a csillagok szerint sokkal inkább egymáshoz illenek, mint a modell és Csuti.

Az a hír is nagyot robbant a bulvár oldalakon, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakítottak egymással, de az még nagyobbat szólt, amikor kiderült, hogy a modell összejött Varga Márkkal, akit a többség csak G.w.M-ként ismer.

Az új sztárpáros tiszta vizet akart önteni a pohárba, és elmondták, hogy valóban G.w.M novemberben megjelent „Hello” című zenéjének klipforgatásán kezdett kialakulni valami közöttük, de a valódi láng karácsonykor lobbant fel egy mély beszélgetés után.

Kulcsár Edina olyan merész kijelentést tett, hogy Márkkal együtt szeretne megöregedni. A modell családja valamint a barátai is látják Edinán, hogy boldog, de biztosan nem csak fellángolásról van szó?

Megkérdeztük a Promotions asztrológiai elemzőjét, hogy mit lát Kulcsár Edina és G.w.M jövőjével kapcsolatban.

„Annyit tudni kell, hogy egy kapcsolatot bár befolyásolhat a pillanatnyi bolygóállás, de a sorsáról mindenki saját maga dönt. Az életünk folyamatosan változik, és tudni kell magunk mögött bezárni ajtókat, hogy egy újat nyithassunk ki a boldogságunk és fejlődésünk érdekében. Kulcsár Edina és Varga Márk kapcsolata még friss, de mind a ketten Bakok. Bármilyen furcsa, de ez nem egy rossz párosítás”

- mondta Ezo Terézia, aki szerint Kulcsár Edina és G.w.M előtt szép jövő állhat.

„Amíg tudnak dolgozni valamilyen közös cél érdekében, addig egy nagyon jó kapcsolat lehet az övék. Bár most friss szerelmesek, de később is ez tudja őket tűzben tartani. A munkában egymásra tudnak hangolódni, de a magánéletben lehetnek köztük viták. Ez ilyenkor sokszor természetes, mert azonos a csillagjegyük. Ha valamelyikük könnyelmű, akkor a másik fel tudja ébreszteni ebből, és ez nagyon jó tulajdonság. Mind a ketten nyugodt és higgadt személyiségek, de az erejüket egyesítve megállíthatatlanok lehetnek. Ez azon is látszik, ahogyan kezelik a jelenlegi helyzetet a médiában. Szóval ha mindig lesz közös céljuk, és együtt akarnak haladni, addig valóban iszonyatosan nagy harmónia tud lenni köztük. Megtörténhet az, hogy egymás mellett öregedjenek meg, de ez azon is múlik, mennyire tudják majd felfedezni a másik igényeit”

- tette hozzá a szakértő.

Ha már Kulcsár Edina és Szabó András Csuti kapcsolatát kell nézni ott már Ezo Terézia szerint biztosan lehettek problémák, főleg ha a kapcsolatuk túlságosan a megszokottságra épült, és nem volt mi felrázza ezt.

„Ha a Bak izgalomra vágyik, és a Halak csillagjegy születte ezt már nem tudja megadni neki, akkor a kapcsolatuk zátonyra futhat.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás