promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflix Tinderes filmjének valódi csalója nagy dobásra készül
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

''El fogom mondani a történet másik oldalát'' - reagálta a nők sokaságát átverő férfi.

Shimon Hayut, álnevén Simon Leviev, nagyjából 10 millió dollárt csalhatott ki azoktól a Tinderen összeszedett nőktől, akiket luxus fényűző randikra vitt el, majd érzelmileg manipulálta őket. Miután sikeresen lebuktatták a férfit, Hayut összesen 5 hónapot töltött le a 15 hónapos börtönbüntetéséből. Az esetből a Netflix egy dokumentumfilmet készített, amelyben az érintettek elmesélik részletesen a történteket. 

A filmre reagálva a csaló törölte magát az Instagramról és kijelentette, hogy leleplezi a valóságot hamarosan.

Sokan elégedettek lehetnek, amiért kivonta magát a közösségi média felületről az imposztor, hiszen számtalanszor fejezték ki nem tetszésüket a posztjaival kapcsolatosan. A csaló ugyanis luxusnyaralásokról, drága autókról és káprázatos ruhákról osztott meg tartalmakat, amiket a követők nagy része igazságtalannak tartott azok után, hogy átvert embereket. Mégis, a film bemutatása után instagram fiókjának népszerűsége hatalmasat ugrott: 200 ezren követték be azóta.

„A következő napokban el fogom mondani a történet másik oldalát, amint kitaláltam, hogyan osszam meg mind az érintettek, mind magam számára a legjobb és legtiszteletteljesebb módon”

- üzente az embereknek Shimon Hayut mielőtt letörölte volna magát az oldalról.

Majd azt is hozzátette, hogy tartsák nyitva a szívüket és az elméjüket az emberek. Az elkövetkezendő időszak minden bizonnyal izgalmas meglepetéseket tartogat még a férfi részéről. Mit gondoltok, újabb hazug fedő sztorival áll majd elő vagy valami igazán őszinte vallomásra számíthatunk? 

Ha érdekel a dokumentumfilm, az előzetest megtekintheted itt és most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás