promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási döntés: Katalin hercegné és Vilmos herceg elköltöznek, elhagyják az otthonukat - ez áll a bejelentés a hátterében
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A döntés hátterében pont az ellenkezője áll annak, mint amiért Meghan Markle és Harry herceg elköltöztek.

A hercegi pár nem kis lépésre szánta el magát, végül úgy döntöttek, hogy költözésre adják a fejüket. Ám a motivációjuk egészen más, mint azt elsőre gondolnánk - Meghan Markle és Harry herceg angolos távozása után -, valószínűleg első olvasásra azt feltételztétek, hogy szeretnének nagyobb teret maguknak és a gyerekeknek, kicsit lazítanának a brit királyi család többi tagjával fennálló kapcsolatukon.

Ám a dolog éppen úgy fest, hogy Vilmos és Katalin szeretne közelebb lenni mind II. Erzsébethez, mind pedig Katalin hercegné családjához, ugyanis Windsorba teszik át a családi fészküket.

Berkshire-be költöznek, a megyét királyi megyének is hívják Nagy-Britanniában, hiszen többek között itt található a közel ezeréves Windsori kastély is, a brit királyi család egyik legszebb kastélya, és a család legtöbb tagja is a környéken lakik. A pár eddig Kensington palota és norfolki otthonuk között ingázott.

A szakértők szerint ez a lépés valószínűleg azt jelenti, hogy a család és a monarchia életében sokkal magsabb rangot kívánnak majd betölteni a közeljövőben. II. Erzsébet vasárnap amúgy első ízben beszélt nagyon konkrétan az utódjáról.

Érdekelnek még érdekességek a királyi családról?

(via Joy)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás