promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lábakat szét, melleket ki – az izgató szépségű kubai színésznő alaposan megtornáztatja a szemünket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi években szinte kirobbanthatatlan Daniel Craig mellől.

A kubai származású Ana de Armas hazai és spanyol alkotásokban kezdte filmes karrierjét, majd a szélesebb közönség akkor ismerte meg, amikor 2009-ben szerepet vállalt a Szex, party és hazugságok című tinimoziban.

A 33 éves barna hajú szépség az utóbbi években pedig szinte kirobbanthatatlan Daniel Craig mellől, hiszen a Tőrbe ejtve, illetve a Nincs idő meghalni című James Bond-filmben is együtt játszottak. Jelentősen előmozdította karrierjét a Kopp-kopp és a Szárnyas fejvadász 2049 is.

2022-ben a Netflix által készített életrajzi drámában (Blonde) láthatjuk majd, amelyben a főszerepet kapta meg, vagyis ő alakíthatja a legendás és titokzatos Marilyn Monroe-t. Első pillantásra nehéz őt a hidrogénszőke szexbálvány bőrében látni, de a fotók alapján remekül sikerült az átváltozás.

Fotók: Profimedia

A Joyce Carol Oates 2000-ben írt könyve alapján készült film nem mindenben követi tűpontossággal a híres színésznő életét, ezért valószínűleg az amerikai nézők számára sem lesz túl zavaró Ana erős spanyol akcentusa.

Igyekeztek persze kicsit hozzáidomítani a karakterhez, a kubai szépség kilenc hónapig járt nyelvtanárhoz, majd az utószinkron is felemésztett pár hetet. Viszont úgy érzi, hogy a főszerep megérte a fáradságot, ráadásul nemcsak Monroe küllemét sikerült tökéletesen hoznia, hanem – érzése szerint – az egykori csillag lelkében dúló fájdalmat is a nézők elé tudta tárni.

Új és vicces hír Anával kapcsolatban, hogy a napokban két elszánt rajongója beperelte miatta az Universal Pictures filmstúdiót. Abban a hiszemben kölcsönözték ki ugyanis a Yesterday című filmet (3,99 dollárért), hogy abban a kedvencük is játszik. A kubai színésznő valóban szerepelt a trélerben és a reklámokban, de a jelenete végül kimaradt a filmből. A rajongók szerint ezért a megtévesztésért 5 millió dollár dukál nekik a filmstúdiótól.

Addig is, amíg megkapják, gyönyörködjünk Ana hibátlan testében. Ha nyaralásra adja a fejét, a színésznő nem szokott elbújni a fényképezőgépek elől, így a lesifotósok nyugodtan dolgozhatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás