Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sztárban Sztár: Tilla csúnyán lebuktatta az egyik versenyzőt?

Sztárban Sztár: Tilla csúnyán lebuktatta az egyik versenyzőt?

Zene, Film & Kultúra

Sztárban Sztár: Tilla csúnyán lebuktatta az egyik versenyzőt?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:15

Ma este lesz a Sztárban Sztár új évadának első adása, Tilla pedig készített egy árulkodó videót az előkészületekről.

A nézők már nagyon várják, hogy visszatérjen a TV2 sikerműsora, a Sztárban Sztár, amiben hírességek bújnak más ismert emberek bőrébe, és úgy adnak elő különleges produkciókat a színpadon. Természetesen idén is Till Attila, vagyis Tilla lesz a műsorvezető, de a zsűriben komoly változások vannak, ugyanis az előző évadból csak Kökény Attila és Papp Szabi térnek vissza, hozzájuk csatlakozik új tagként Lékai-Kiss Ramóna, illetve Makranczi Zalán.

A Sztárban Sztár február 6-án, 18:55-kor kezdődő új évadában olyan hírességek szerepelnek, mint Zámbó Krisztián, Stohl András, Emilio, Puskás-Dallos Bogi, Ember Márk, Galambos Dorina, Marics Peti, Orsovai Reni, Palya Bea, Péterffy Lili, Vavra Bence illetve Szekeres Adrien.

Már mindenki nagyon készül a ma esti első adásra, Tilla pedig megosztott egy videót az Instagramján arról, milyen a hangulat a stúdióban – viszont úgy tűnik, hogy ezzel sikerült lebuktatnia az egyik versenyzőt.

Tilla felvételén először a jókedvű Zámbó Krisztiánt láthatjuk, aki szinte rögtön elkezdi énekelni a Neoton Família örökzöld slágerét: „Nyár van, alig fürdőruhában...” – ez pedig valószínűleg arra utal, hogy az énekes ma este a zenekar énekesnőjeként, Csepregi Évaként fog feltűnni a műsorban, így lőttek az egyik meglepetésnek.

Itt lehet megnézni Tilla videóját:

Itt pedig a versenyzőket:

Borítókép: Profimedia