promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl András a Sztárban Sztár versenyzőjeként tart a beégéstől
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stohl András visszatér a képernyőre és nagy rajta a nyomás - más énekesek bőrébe bújva szeretne maximumot nyújtani.

Stohl Andrást hamarosan a Sztárban sztár műsorában fog feltűnni versenyzőként és már előre aggódik az alakításai miatt. Igaz, egykoron még színészi szereplései miatt rajongtak érte és tévés alakításai sem elhanyagolhatóak. Aztán érkezett a mélyzuhanása: balesete után sokan negatív kritikával illették. Most pedig magas elvárásokat érez a közönség felől az adás miatt.

Az egykoron az RTL-nél dolgozó színész most a TV2-höz pártolt át, így azonnal igent mondott a Sztárban sztár felkérésére. Nagyon érdekli, hogy milyen lehet a színpadon állva más énekesek bőrébe bújva teljesíteni az újabb és újabb kihívásokat. Stohl András azt is elárulta, hogy mindig is irigyelte az adásban kiemelkedőn teljesítő versenyzőket. Arra azonban ő sem számított, hogy a beleegyezése után ennyire fog izgulni.

Joggal gondolhatnánk, hogy sok-sok éves színészi és énekesi tapasztalat után a lámpaláz már a múlté, de ez Stohl Buci esetében nem így van.

A színész elárulta, hogy leginkább attól tart elég jó lesz-e ahhoz képest, amit az emberek elvárnak majd tőle. Megmérettetésnek tartja az egy hetes felkészülést a dalokból, az angol szövegekből, a  koreográfiából. A zsűritagoktól azonban kevésbé fél, habár még nem tudhatjuk hogy Majka után lesz-e még szókimondóbb, kritikusabb az újonnan érkezők között.

Végül pedig azt is megtudtuk, hogy Stohl András a fiatal rapper szerepeket tartja a legnagyobb kihívásnak, mert ebben a műfajban még soha nem próbálta ki magát.

Ha szeretnél egy kis ízelítőt kapni Stohl András énekhangjából, akkor hallgass bele ebbe a felvételbe, amelyben Demjén Ferenc egyik híres dalát énekli:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás