promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarul? A Dűne-film amerikai sztárja zseniálisan mondta ki egy Heves megyei település nevét - biztos, hogy nem erre gondoltál volna
Borítókép:  (C)Warner Bros/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Timothée Chalamet elképesztően jól mondta ki.

Az idei nagy mozis szenzációja a Dűne című film volt Denis Villeneuve rendezésében. A sztárokkal telezsúfolt filmban olyan szereplők tűnnek fel, mint Jason Momoa, Timothée Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Dave Bautista vagy éppen Javier Bardem.

Denis Villeneuve már korábban több filmben, sőt, stöbb sci-fiben is bebizonyította hogy a műfaj egyik nagymestere. Ő rendezte ugyanis az utóbbi évek egyik legjobb tudománoys-fantasztikus filmjét, az Érkezést, illetve a korábbi popkulturális sarokpont folytatását is, a Szárnyas fejvadász 2049-et is.

A film epikus alkotás lett, elképesztő képekkel és látványvilággal operál, ám sokak szerint egyelőre csupán egy elszalasztott lehetőség. IDE kattintva elolvashatjátok kritikánkat is a filmről.

A film egyik főszereplője, a Paul Atreidest alakító színész, Timothée Chalamet rengetegszer járt már Magyarországon, hiszen itt forgatta többek között korábbi nagysikerű filmjét, az V. Henrik című alkotást, illetve később a Dűnét is. Imádja az országunkat, és kis színes érdekesség, hogy elképesztő tökéletességgel ejti ki a Heves megyei település, Szilvásvárad nevét.

Korábban a 24.hu szúrta ki a videót a Twitteren, amelyet Varga Ferenc filmes újságíró töltött fel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás