promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oscar-díjas színész lesz a Harry Potter sztárja? - Daniel Radcliffe megkapta élete eddigi legfontosabb szerepét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Radcliffe nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis elvállalt egy elég „furcsa” életrajzi filmet, ami könnyen lehet, hogy Oscar-díjat hoz neki.

2011-ben ért véget a Harry Potter-széria, a címszereplő, Daniel Radcliffe pedig azóta próbál kitörni a varázslótanonc skatulyájából, hiszen elég bevállalós filmeket készített nekünk az utóbbi években. A színész nem hajhászta a nagy stúdióprojekteket, sokkal fontosabb volt számára, hogy amire igent mond, az értékes és különleges legyen – most pedig olyan szerepet talált magának, ami akár még Oscar-díjat is hozhat neki.

Amerika egyik leghíresebb és legfurcsább komikusa Weird Al Yankovic, aki már hosszú évtizedek óta készít nagy sikerrel paródia dalokat, és egy igazi ikon lett a szakmában. Hamarosan életrajzi filmként mesélik el a világnak az izgalmas élettörténetét, és nem más fogja alakítani őt, mint Daniel Radcliffe – ez pedig hatalmas lehetőség a színésznek, hogy végérvényesen bebizonyítsa tehetségét.

Magyarországon leginkább Az őrület hullámhosszán című alkotásból ismerheti a közönség Weird Al Yankovicot, aki Amerikában igazi szupersztár, szóval rengeteg figyelem összpontosul most az életrajzi alkotására, amit a gyakorlatilag elsőfilmes, de sorozatberkekben már jól ismert Eric Appel fog rendezni, de egyelőre még nem sokat lehet tudni a projektről.

Mivel maga Weird Al Yankovic is egy elég egyedi, szórakoztató figura, így biztosan lehetünk benne, hogy Daniel Radcliffe egyenesen lubickolni fog a szerepben, amiért simán Oscar-díjra jelölhetik majd – ezért mindenképp érdemes lesz megnézni a Weird: The Al Yankovic Story című filmet, ami valószínűleg legkésőbb jövőre fog debütálni a The Roku Channelen.

Íme egy kis ízelítő Weird Al Yankovicból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás