promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Dieselnek Hollywood egyik legizmosabb színészével kell szembeszállnia a Halálos iramban folytatásában?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy már meg is találták a Halálos iramban 10. részének kőkemény főgonoszát.

A rajongók legnagyobb bánatára hamarosan véget ér a Halálos iramban-széria, aminek jövőre kerül bemutatásra az utolsó előtti része. Vin Diesel nagyon próbál kibékülni Dwayne Johnsonnal, hogy térjen vissza a folytatásra, de úgy tűnik, hogy a színész egyáltalán nem nyitott erre – cserébe viszont szerepelni fog a Halálos iramban: Hobbs & Shaw második részében, szóval nem búcsúzott el a karakterétől.

Vin Diesel már többször is mondta, hogy valami igazán különleges, hatalmas dologgal fog kedveskedni a rajongóknak, hogy méltó legyen a széria lezárása, most pedig kiderült, hogy tökéletes partnert talált ehhez – ha lehet hinni a Hollywoodban terjedő szakmai pletykáknak.

Minden jel arra utal, hogy a Halálos iramban 10. főgonosza nem más lesz, mint az Aquaman és a Trónok harca sztárja, Jason Momoa, aki annyira illik ezekhez a filmekhez, hogy kifejezetten meglepő, hogy eddig még egyikben sem szerepelt.

Jason Momoa izmos, zord tekintetű és a szájából még a legostobább mondatok is félelmetesek, szóval tényleg neki való a Halálos iramban-széria, így ha valóban feltűnik a folytatásban – ráadásul főgonoszként –, akkor biztos, hogy emlékezetes marad az utolsó előtti rész, ami jelen állás szerint 2023. május 19-én kerül a mozikba.

Frissítés: cikkünk megírása után nem sokkal hivatalosan is megerősítették a hírt, hogy valóban Jason Momoa lesz a Halálos iramban 10. főgonosza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás