Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A magyar sztárénekes nagyon lealázta Kulcsár Edina dalát – Ez még Puzsér Róbert stílusától is nyersebb

A magyar sztárénekes nagyon lealázta Kulcsár Edina dalát – Ez még Puzsér Róbert stílusától is nyersebb

Zene, Film & Kultúra

A magyar sztárénekes nagyon lealázta Kulcsár Edina dalát – Ez még Puzsér Róbert stílusától is nyersebb

Zene, Film & Kultúra

BTP 12:52

Kulcsár Edina dala iszonyatosan népszerű, de ez nem jelenti azt, hogy jó is.

A legtöbb ember Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakítására kíváncsi a magyar bulvárvilágban. Főleg azért ment nagyot a sztori, mert lelepleződött, hogy a modell már a G.w.M nevű rapperrel van együtt.

G.w.M teljesen underground figura volt, nem igazán bukkant fel a médiában, szóval még neki is új picit, hogy mindenhol a címlapokon virít. Kulcsár Edina közben igyekezett meglovagolni a népszerűség hullámait, és kiadta az első dalát.

Az „Egyetlen szó”, aminek G.w.M volt a producere már lassan 1,3 millió megtekintésnél jár, pedig csak január 24-én debütált. Arról mi is beszámoltunk, hogy a dal több dislike-ot zsebelt be, mint lájkot.

Nos, letöltöttük a Return YouTube Dislike nevű bővítményt, ami leleplezte, hogy hiába a 13 ezer lájk, a dislike-ok száma már 32 ezernél jár.

Nem csoda, hogy Kulcsár Edina letiltotta a kommentelési lehetőséget a videónál, bár a kommentelők így is elmondják a véleményüket a közösségi médiában.

Varga Viktor szintén nyilatkozott a Borsnak, aki volt olyan nyers, mint Puzsér Róbert szokott lenni, sőt, talán ez még erősebb is egy fokkal:

„Hogy mit gondolok arról, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz*rt? Ez nem egy új keletű dolog. Szerintem már legalább tíz éve észre lehet venni, hogy az a kelendő, ami gagyi. Nem szólok bele. Nyilván az énekelhet, aki csak akar, de attól még, hogy valaki kitalálja, hogy énekelni fog, attól még nem lesz énekes. Bartók és Kodály most rendesen forog a sírjában. Valahol náluk állhatott meg a nép zenei tanítása”

- nyilatkozta őszintén az énekes.

Kulcsár Edina videójának a népszerűségét azzal magyarázzák, hogy most mindenhol ő van reflektorfényben, így a klipjére azok is kíváncsiak, akik alapból a közelébe se mennének.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria