promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina hatalmasat bukott – hiába akarja ezt eltitkolni az internet, kiderült a titok
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazából többen utálják Kulcsár Edina új videóklipjét, mint ahányan szeretik.

A bulvármédia mostanában csak Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakításával volt elfoglalva. Igazából elég hamar lecsengett volna ez a dolog, ha nem derül ki, hogy előbbi már a G.w.M nevű rapperrel jár. Innentől borult minden, és a páros a figyelem középpontjába került.

Kulcsár Edina közben igyekszik meglovagolni ezt a hullámot, és megjelent az első videóklipje. A korábbi szépségkirálynő szerzeményét természetesen G.w.M. segített neki összerakni.

Érdekesség, hogy az „Egyetlen szó” című szerzemény elvileg Csutihoz szól, és a házasságuk valamint a szakításuk van a középpontban.

Mi is beszámoltunk róla délelőtt, hogy modellből lett énekesnő köszönetet mondott, amiért ennyien szeretik a dalát:

„Mindenképp szerettem volna nektek megköszönni így, videó formájában, hogy ennyien szeretitek a videóklipet, ami egyébként 5 óra alatt félmilliós nézettséget generált. Hát, megmondom őszintén, hogy álmomban nem gondoltam volna, hogy tényleg ez a klip ilyen számokat tud majd produkálni. Úgyhogy nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzést, a rengeteg üzenetet. Nagyon-nagyon boldog vagyok, és tényleg nagyon örülök, hogy tetszik a szám”

Kulcsár Edina annyira azért nem volt kíváncsi az emberek véleményére, mivel letiltotta a kommenteket a klipjénél. A YouTube már régen bevezette, hogy a videók alatt nem lehet látni a dislike-ok számát, szóval jó ideje csak a like-okat mutatja a nézőknek a videómegosztó, a dislike-okat kizárólag a videók feltöltői nézhetik meg.

Mint mindenre, erre is van trükk, szóval aki telepít egy bővítményt, akkor rögtön ismét láthatja, hogy ha valamire dislike-cunami zúdult. A 24.hu nézte meg, hogy bár az „Egyetlen szó” bezsebelt 10 ezer lájkot, de van 13 ezer dislike-ja is, szóval a legtöbb embernek nem jött be a klip.

Ráadásul a dislike lehetőséget a többség azóta hanyagolja is, amióta a YouTube nem mutatja a negatív visszajelzéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás