promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmenekülhet Kulcsár Edina és Csuti házassága – G.w.M végül pórul jár?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki különleges oka van annak, hogy Kulcsár Edina és Csuti szakítottak.

Megtöltötte mindenhol a bulvármédiát a hír, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága tönkrement. Nem voltak annyira reflektorfényben, de ezután rögtön a lapok többsége velük kezdett el foglalkozni.

Kulcsár Edina megpróbálta titkolni, hogy közben összejött a G.w.M nevű rapperrel, mivel nem akarta rögtön a szakításuk bejelentése után leleplezni ezt, de a Blikk kiszagolta a dolgot, onnantól meg már mindegy volt.

G.w.M nem akart ilyen gyorsan a figyelem középpontjába kerülni, mert eléggé underground figura volt, de most ő is a média kereszttüzében áll, sőt, még az Instagramos követőtábora is megugrott a felhajtás után.

Lehet nem úgy tűnik elsőre, de mind a ketten nehéz helyzetben vannak, de eddig igyekeztek jól kezelni a hirtelen jött figyelmet, és remélhetőleg ez így is marad.

Nem ez volt az egyetlen szakítás, mivel Horváth Gréta és Meggyes Dávid is szétmentek.

A Ripost felkeresett egy asztrológust és tarot kártya tanácsadót, aki szerint a csillagok is okolhatóak ezért a nagy felfordulásért.

„„Bevallom őszintén, hogy ennyi párkapcsolati drámát, zokogó embert még nem láttam, a közvetlen környezetemben sem. Ez gyakorlatilag a Bakban tartózkodó Vénusz hátráló fázisa miatt van, ami egészen február 4-ig tart, aznap vált irányt a szerelem bolygója. Most minden a párkapcsolati válságokról szól, a rengeteg elfojtott konfliktus, szőnyeg alá söpört sérelem felszínre kerül, és bizony sok házasságot tönkretesz”

- nyilatkozta a lapnak Baki Réka.

Szóval Kulcsár Edinának és Csutinak lehet csak meg kell várnia, hogy a Vénusz távozzon a Bakból, és február 4-e után ki tudnak békülni. El lehet képzelni, ahogyan G.w.M az asztrológiát okolná mindenért, hogy ez csak egy fellángolás volt.

Persze ez nem ilyen egyszerű, mert az asztrológus szerint azok a kapcsolatok, amik már nem szolgálnak minket, azok most megszűnnek, teret, valamint lehetőséget biztosítva egy magasabb minőségű kapcsolódáshoz.

Az élet úgy hozta, hogy bárhol is kóborolnak a bolygók, Kulcsár Edina és Csuti most biztosan nem fognak újra összejönni. A jövőben meg ki tudja, nézzétek csak meg Ben Afflecket és Jennifer Lopezt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás