promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási botrányt okozott a Szerelem kiadó vörös szépsége, a rajongói mind kiakadtak rá
Borítókép:  Super TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A török sorozatban szereplő Elcin Sangu most elvetette a sulykot.

Magyarországon az idei év elején debütált a Szerelem kiadó (Kiralık Aşk) című török sorozat, amelyet odahaza 2015 és 2017 között vetítettek, természetesen nagy sikerrel. A két évadot megélt széria a Super TV2-n követhető.

A történet szerint a szépséges Defne, hogy megmentse teljesen eladósodott bátyja életét, hozzá akar menni a sikeres üzletemberhez, Ömerhez. A humoros karakterekkel teli romantikus komédia számtalan érdekes csavart tartogat, a két főszereplő (Elcin Sangu és Baris Arduc) pedig olyan tökéletesen működött a sorozatban, hogy a Viharos szerelem című filmben is főszerepet kaptak egymás oldalán.

A 36 éves Elcin Sangu számtalan török szériában felbukkant már, a magyar nézők jól ismerhetik például Az idő sodrásában, illetve a Szerelemben, háborúban című sorozatokból. A pályáját modellként kezdő színésznő szerte a világban nagy népszerűségnek örvend, az Instagramon például 8,2 millió követővel büszkélkedhet.

Jó néhányukat a közelmúltban sikerült is felbosszantania, pedig nem követett el nagy baklövést, csupán átfestette a védjegyének számító vörös tincseit szőkére. Erre aztán kapott annyi pocskondiázó megjegyzést a rajongóitól, hogy egy idő után kénytelen volt visszaváltani a bronz színre.

A követők szinte egyhangú állítása szerint a szőke nem állt jól Elcinnek, akiről azt állították, hogy (utalva egy másik török színésznőre) Sinem Koballá vedlett át – ez nagyjából olyan, mintha Magyarországon Tolvai Reni hirtelen Köllő Babetté változna.

„Elcin már így is gyönyörű, miért kell úgy kinéznie, mint Sinem?”

– kérdezte meg egy rajongó, akinek a véleményében a többség is osztozott. Elcin esetében egyébként nem ez az első vihar egy pohár vízben, a karrierje során ugyanis többször felmerült a gyanú, hogy plasztikai beavatkozásokat végeztek el nála, hogy kiigazítsák a természet munkájának apróbb hibáit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás