promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kiszálltam” - olyan történt az RTL Klub műsorában, amire még nem volt példa
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Szigeti Ádám, a fregolik megmentője újra feltalálta a spanyol viaszt.

Sok mindent láttunk már az RTL Klub üzleti showműsorában, de sosem gondoltuk volna, hogy egyszer odaáll valaki a Cápák elé azzal, hogy megújítja a teregetést. Elektromos roller, sütőben készíthető laktózmentes fánk, gyógyszeradagoló és fregoli – ezekkel érkeztek befektetést remélve a vállalkozók a Cápák között legutóbbi adásában.

Varga Martin és Nagy Zsombor elektromos rollerrel gördült az öt Cápa elé. A két fiatal vállalkozó 5 millió forintos befektetést, valamint mentorálást kért, ezért cserébe 15 százalékos részesedést kínáltak. András azonnal lecsapott a lehetőségre, és 25%-ért 10 milliót ajánlott, majd István is jelezte: ő is megadná az 5 milliót 15 százalékért. Martin és Zsombor ellenajánlatott tett: 12,5-12,5%-os részesedést kínált a két Cápának az 5-5 millió forintért cserébe.  A két fiatal vállalkozó emellett a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje is lett.

Vas Réka és Klepács Eszter nagykanizsai csokimanufaktúrájukkal szeretnék kimozdítani az embereket a klasszikus bonbonok és az elcsépelt ajándékok világából. 8,5 millió forintos befektetés reményében érkeztek a Cápák elé, amiért cserébe 10% tulajdonrészt kínáltak. Levente, András és Petya kiszállt, István viszont szimpatikusnak találta, hogy a két lány tanulmányaik mellett építették fel a céget, ezért 4 millió 250 ezer forintot ajánlott a két lánynak 15%-ért. Szabina is úgy döntött, hogy kiszáll, ezért Réka és Eszter befektető nélkül távozott.

Asztalos Leó és Bodóczky László egy automatizált gyógyszeradagoló prototípusával érkezett az üzleti showműsor stúdiójába. A fiatal vállalkozók 15 millió forintos befektetésért 15 százalékot ajánlottak a Cápáknak. András, István és Szabina kiszállt, Petya egy ideig hezitált, de végül ő is kiszállt, egyedül Levente ajánlott 10 százalékos részesedésért 7,5 millió forintot. A két fiatal azért nem távozott üres kézzel, ugyanis a Telekom Digitálisan Tettrekész különdíját ebben az adásban ők zsebelték be.

Szigeti Ádám egy variálható fregoli ötletével érkezett a Cápák elé: a 200 kilogramm teherbírású csiga gyakorlatilag bárhol használható, amihez kötélvezető kell. Ádám 10 millió forintért 10%-ot ajánlott, a Cápák azonban kiszálltak. Viszont a műszaki nyomozó elmondhatja magáról, hogy a műsor legparádésabb pitchét adta elő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás