promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig fogott rajta az idő: így néz ki most a Vissza a jövőbe filmek főgonosza
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de szinte alig öregedett Tom Wilson, aki a Vissza a jövőbe-trilógia főgonoszát alakította.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a Vissza a jövőbe filmeket, hiszen a Michael J. Fox és Christopher Lloyd főszereplésével készült látványos, szórakoztató alkotások már 1985 óta folyamatosan elkápráztatják a közönséget, és rengeteg ember kedvencei – de ne felejtsük el, hogy hőseink, azaz Marty és Doki felemelkedéséhez az is kellett, hogy legyen mellettük egy igazán szemét főgonosz.

A Vissza a jövőbe-trilógiában Biff Tannen volt az, aki folyton feszültséget okozott a szereplőknek, így hamar a filmtörténelem egyik legutáltabb karaktere lett ez az agresszív, erőszakos figura – mi sem bizonyítja jobban, hogy az őt alakító Tom Wilson milyen remek munkát végzett.

Tom Wilson jelenleg 62 éves, és most is aktív színészként, illetve a közösségi oldalain, ráadásul az ősz hajától és pár plusz kilótól eltekintve alig változott. Zenél, fest, stand-up komikusként tevékenykedik, rengetegen szeretik őt a jó humora miatt. Kevesen tudják, de már több mint 20 éve dolgozik szinkronszínészként a SpongyaBob Kockanadrág című népszerű mesesorozaton.

Így néz ki manapság Tom Wilson:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás