promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle, Eva Mendes, Cameron Diaz – elképesztő, hogy mi a közös ezekben a celebekben
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceget, de Ryan Goslingot sem zavarja ez a dolog.

Továbbra is él a sokak fejében az a sztereotípia, hogy a férfinak mindenképpen idősebbnek kell lennie egy kapcsolatban. A szülők nem is igazán szoktak örülni, ha például a gyerekük egy jóval idősebb hölgybe lesz szerelmes. Fel kell tennie a nagy kérdést, hogy valóban számít ez?

Ha Hollywoodban nem néznek valamit, az a kor. Van olyan kapcsolat is, akik között elég nagy a korkülönbség, de mégis boldogok egymás mellett.

Ott már kezd eltűnni az is, hogy a férfinak kell idősebbnek lennie. Persze a legtöbb kapcsolatban a pasi az idősebb, de akad olyan, amikor ez fordítva van.

A Cosmopolitan összeállított egy listát, ami olyan párokat mutat be, ahol a nő az idősebb, de mégis megvan köztük a harmónia.

Ryan Goslingnál például Eva Mendes 6 évvel idősebb, de ez pont olyan, hogy színésznő simán letagadhat a korából amennyit szeretne. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness kapcsolata más, mert ott már 13 év a korkülönbség, és Jackman a fiatalabb.

Harry hercegnél is idősebb Meghan Markle, de ott az a 3 év szinte nem számít semmit. A brit uralkodói család inkább amiatt nem örült Harry választásának, mert Meghan elvált nő volt.

A listán ott van még Benji Madden és Cameron Diaz, valamint Nick Jonas és Priyanka Chopra is. Ha tudtok még valakit, akkor írjátok meg nekünk kommentben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás