Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megdöbbentő a hasonlóság Diana hercegné és az őt alakító színésznő között - képek

Megdöbbentő a hasonlóság Diana hercegné és az őt alakító színésznő között - képek

Zene, Film & Kultúra

Megdöbbentő a hasonlóság Diana hercegné és az őt alakító színésznő között - képek

Zene, Film & Kultúra

D. Szilvi 22:22

Mélyre ásnak Diana hercegné házasságának tragédiájában A korona új évadában.

Elizabeth Debickit egyelőre csak lesifotókon láthatja a közönség a The Crown, vagyis A korona sorozat Dianájaként. A színésznő gyönyörű a kikerült képeken, szinte mintha tényleg magát a hercegnét látnánk viszont. Jellegzetes szőke, rövid frizurát visel, és nem egyszer látták már olyan ikonikus szettekben, mint a hercegné 1994-es híres “bosszúruhája”.

A színésznő Emma Corintól veszi át a szerepet az 5. évadban, és az utolsó éveiben fogja alakítani Dianát. Az új szezon a viharos válásról és a hercegné 1997-ben bekövetkezett haláláról szól majd. A múlt hónapban jelentették be, hogy Khalid Abdalla játssza Dodi Fayedet, a barátját a halála idején. Fayed is életét vesztette abban az autóbalesetben, amiben Diana is Párizsban.

A forgatásról kikerült fotókon egyebek között a fekete selyem Christina Stambolian ruhának a másolatát is láthatjuk. Ezt a gyönyörű és szexi ruhát Diana azután viselte, hogy Károly herceg bevallotta hűtlenségét Camilla Parker-Bowlesszal. A “bosszúruha” után döntött úgy, hogy kilép a királyi család árnyékából és a maga útját járja.

“Természetesen Diana tudta, hogy minden szem rá fog szegeződni [az interjú után]. Nem kellett szavakkal mondania semmit. Ez egy divatválasz volt – ez a ruha lett az ő világos üzenete Károlynak és a világnak”

mondta Brittany Talarico, stílusszakértő.

A korona következő évada 2022 novemberében debütál Netflixen. 

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria