promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láthatjuk még Tom Hollandot Pókemberként? - Sokat sejtető dolgot mondott a színész
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Holland ismét úgy nyilatkozott, mint aki vissza fog térni a következő Pókember trilógiába.

Amy Pascal, a Pókember filmek producere már bejelentette, hogy a most lezárt trilógia után újabb három részt készítenének Tom Hollanddel a főszerepben. Ennek a hírnek mindenki nagyon örült, pláne, hogy a Sonynak és Marvelnek a viták ellenére továbbra is sikerül együtt dolgozni, így a hálószövő az MCU tagja maradhat.

Csak hogy Tom Holland már kevésbé lelkesedett az ötletért, és egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tett.

“Nem akarok önző lenni és nem akarom senkitől elvenni a lehetőséget, hogy Pókember lehessen. Szeretném, ha a Pókember jövője sokszínűbb lenne”

- mondta egyszer, majd a családalapítás gondolatát is pedzegette, hogy a karrierje helyett inkább a családjával szeretne foglalkozni.

A GQ-nak pedig arról beszélt, hogy igazából nem tudja, mit akar csinálni, de szerinte 30 évesen már nem lenne jó, ha Peter Parker lenne.

"Talán elkezdjük forgatni a The Crowded Roomot, és akkor már úgy fogom érezni, hogy ez az, amivel egész életemben foglalkozni akarok. Vagy megcsinálom a Pókember 4-et, 5-öt, 6-ot, 32 évesen végzek velük és akkor hagyom abba. Nem vagyok biztos abban, hogy mit akarok"

- vallotta be.

Most viszont díjat zsebelt be Tom Holland, átvette a Golden Tomatot a Rotten Tomatoestól, és a köszönő beszédéből eléggé úgy tűnik, hogy sikerült dönteni, és visszatér még Pókemberként:

„Srácok, a Pókember: Nincs hazaút három Golden Tomatot kapott, ezért csak szeretném kifejezni köszönetemet mindenkinek, a Sonynak és a Marvelnek, a kritikusoknak, és a rajongóknak, akik annyi szeretetet, tiszteletet és támogatást tanúsítottak filmjeinkhez. Ez jelenti a világot, és remélhetőleg újra és újra és újra megcsinálhatjuk. Köszönöm, köszönöm, köszönöm. És hamarosan találkozunk.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás