promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nézne ki Tom Holland Pókembere, ha Venom megszállná – fotók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy concept artist megmutatta, hogyan nézne ki a Tom Holland-féle Pókember, ha megszállná őt Venom.

A második Venom film óta nagyjából mindenki arra vár, hogyan fog találkozni Pókember és az űrbéli szimbióta. A Pókember: Nincs hazaút ebből a szempontből jól pofára ejtette a rajongókat, a plusz jelenettel sokan nem voltak elégedettek, de azért egy aprócska esély még mindig maradt arra, hogy Tom Holland Peter Parkere is közelebbi kapcsolatba kerül a Venomként elhíresült parazitával. 

A jelenet végül is elég volt arra, hogy megihlesse az embereket, így volt ezzel Thomas du Crest concept artist is, aki Twitteren osztotta meg, hogyan nézne ki szerinte a fekete ruhás Pókember. A műveken Tom Holland látható, ahogy kapcsolatba lép a szimbiótával. A művész megtartotta Venom megjelenését is, tökéletesen ötvözve a Pókember külsővel. 

De Crest egyébként dolgozott már Marvel-filmeken, például a Pókember: Idegenbenen és a Bosszúállók: Végjétákon. Így akár még az is lehetséges, hogy a megjelenésnek köze lesz a valódi elképzelésekhez. 

Bár minimális információ áll a rendelkezésünkre a Pókember-széria jövőjéről, a Pókember: Nincs hazaút elképesztő sikere után a producerek beígértek egy második trilógiát szintén Tom Hollanddel. Ki tudja, talán pont a szimbióta felé veszik az irányt.

Forrás: Screen Rant

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás