promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Doctor Strange folytatása mindent megváltoztat: elképesztő előzetest kapott a Marvel idei legnagyobb dobása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film szinkronizált előzetese, amitől mindenkinek le fog esni az álla.

Sokan még csak nem is sejtik, hogy mennyire fontos alkotás lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában című szuperhősös film, hiszen itt kalandozhatunk majd el először igazán a nagyvásznon a Marvel multiverzumban, ami elképesztően sok lehetőséget rejt magában, mivel ennek köszönhetően tényleg bármi lehetséges – akár egy halottnak hitt karakter visszatérése, vagy egy teljesen új, felfedezetlen világ feltárása, tele furcsaságokkal.

A tavaly decemberben bemutatott Pókember: Nincs hazaút című sikerfilmben már belekóstolhattunk a multiverzum által nyújtott hihetetlen dolgokba, a Doctor Strange folytatása pedig a jelek szerint fejest fog ugrani ebbe – ami mindenképp izgalmasan hangzik.

Rengetegen vártak már a 2016-os Doctor Strange folytatására, a Marvel pedig nem aprózta el, hiszen már az előzetesből is kiderül, hogy itt bizony hatalmas bonyodalmakra kell számítanunk, ugyanis a főszereplő úgy tűnik, hogy a „gonosz” önmagával is találkozni fog – arról nem is beszélve, hogy ennyire érdekfeszítő és vizuálisan lenyűgözőnek tűnő alkotást talán még nem is láthattunk eddig az MCU-ban.

A várva várt filmben Benedict Cumberbatch mellett az első részben is szereplő Benedict Wong, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg és Chiwetel Ejiofor is fel fog tűnni, hozzájuk csatlakozik majd Elizabeth Olsen – a rendezői székben pedig nem más ül, mint Sam Raimi, akinek a Tobey Maguire-féle Pókember-trilógiát is köszönhetjük.

Itt lehet megnézni a május 5-én érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás