promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérszomjas vikingbosszú érkezik a magyar mozikba – Az Északi előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan jön a zseniális Robert Eggers legújabb filmje, Az Északi, ami egy remek színészekkel telezsúfolt, brutális bosszútörténet lesz.

Robert Eggers eddig mindössze két filmet készített, de azok igazi mesterművek lettek: A boszorkány és A világítótorony. Mindkettő elképesztően hangulatos, mély és lélekre ható volt, ezért rengetegen várták már, hogy mi lesz a következő projektje. Kifejezetten érdekes döntést hozott az író/rendező, ugyanis Az Északi című alkotás első ránézésre egy egyszerű, kőkemény bosszúfilmnek tűnik – de az eddigi munkáit ismerve valószínűleg jóval több annál.

Az Északi egy epikus történetet mesél el, amiben láthatjuk, hogy a vérszomjas bosszúvágy mit képes kihozni egy vikingből, akitől gyerekként elvették a jövőjét.

Az alkotásban olyan fantasztikus színészek szerepelnek, mint például Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke vagy a legendás Willem Dafoe, így biztosak lehetünk benne, hogy elképesztő alakításokat fogunk látni – meg persze látványos összecsapásokat is, ugyanis az előzetes alapján bőven lesz itt nyers erőszak, illetve pár megbabonázóan furcsa jelenet, amik csak különlegesebbé teszik az élményt.

Az Északi egy olyan filmnek ígérkezik, amit mindenképp érdemes megnézniük azoknak, akik szeretik az igényes, egyedi alkotásokat. Robert Eggersben eddig még sosem csalódtunk, és jó eséllyel most sem fogunk.

Itt lehet megnézni a jelen állás szerint április 21-én a magyar mozikban bemutatásra kerülő Az Északi szinkronizált előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás