promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liam Neeson készen áll leszámolni az FBI főnökével - Blacklight előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liam Neeson unokázós nagypapaként keményen odavág az FBI-nak a következő akciófilmjében.

Bár már oly sokszor megfogadta, hogy befejezi akciófilmes pályafutását, Liam Neeson még közel 70 évesen sem hajlandó lelassítani, ugyanis úgy gondolja, hogy amíg bírja a strapát és a kemény, akciódús forgatásokat, addig rábólint mindenre, ami szembejön vele.

2021-ben is két akciófilmjét mutatták be: a Jeges pokol-t és Az oltalmazó-t. Neeson idén is két produkcióval fogja megörvendeztetni a rajongóit, az egyik a Memory, ami egy igen izgalmas alkotásnak ígérkezik, hiszen Neeson mellett olyan színészeket vonultat fel, mint Monica Bellucci és Guy Pearce, míg a rendezője az a Martin Campbell, akinek többek között a Zorro álarcát, a Zorro legendáját, az Aranyszemet, és a Casino Royale-t is köszönhetjük. Neeson másik, idén érkező filmje pedig a Blacklight, amit a Becsületes tolvaj rendezője, Mark Williams készített.

A történet szerint Travis Block (Liam Neeson) egykor az FBI árnyékharcosa volt, és olyan dolgokat tett a főnöke parancsára, amire egyáltalán nem büszke. Emiatt romlott meg a kapcsolata a lányával is, így öregkorára elhatározza, hogy ő lesz az unokája, Natalie számára a világ legjobb nagypapája. Azonban a boldog nyugdíjas évek még váratnak magukra, mivel egy titkos kormányprogram keretében megszaporodnak az értelmetlen halálesetek a civilek körében. Block összefog egy újságíróval, hogy együtt leplezzék le az FBI-t, de az ügyet tovább bonyolítja, mikor az öreg árnyékharcos szerettei is veszélybe kerülnek.

A Blacklight február 17-én kerül a magyar mozikba a Freeman Film forgalmazásában. A film előzetesét alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás