promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya neked is üzen, ha szeretnéd megnézni az Eufória második évadát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Eufória főszereplője, Zendaya felhívta a figyelmet a lelki felkészültségre, ha meg szeretnénk nézni az újonnan érkező epizódokat.

Habár az Eufória egy főleg tinédzserekről szóló sorozat, az üzenete és tartalma közel sem könnyed, ugyanis mély lelki témákat dolgoz fel az alkotás. Zendaya, aki Ru szerepében látható, fontos üzenetet tartogat azok számára, akik továbbra is követni szeretnék a történetet: 

Csak akkor döntsünk a megtekintés mellett, ha mentálisan felkészültek vagyunk rá. 

A sorozatban ugyanis több olyan felkavaró eseményt is bemutatnak, ami nem ajánlott gyengébb idegzetűeknek. A figyelmeztető üzenetet Zendaya az Instagram oldalán osztotta meg még az Eufória második évadának indulása előtt, amiben kiemelte, hogy megrázó élmény is lehet egyeseknek. 

„Tudom, hogy ezt már elmondtam, de szeretném megismételni mindenki számára, hogy az Eufória felnőtt közönségnek szól. Ez az évad – talán még inkább, mint az előző – mélyen érzelmes, és olyan témákkal foglalkozik, ami felkavaró és nehezen nézhető lehet. Kérlek, csak akkor nézd meg, ha jól érzed magad. Vigyázz magadra és tudd, hogy akárhogy is legyen, továbbra is szeretve vagy és így is érzem a támogatásodat. Minden szeretetemmel, Daya.”

- üzente a nézőknek a színésznő.

Az első évad megjelenésekor is hasonló gondolatokat közvetített felénk és összegezve azt is leírta, hogy a sorozat egy nyers és őszinte portré a függőségről, a szorongásról és az életben való eligazodás nehézségeiről napjainkban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás